Egyetemi Dojo (16 – )

Felnőtt Önvédelem – PTE ÁOK

Védd meg magad minden helyzetben! Szerezz valódi használható tudást a Mecsek Harcművészeti Iskolában!

 

Közelharc – Késharc – Földharc

2019 szeptemberében megnyituk a második dojonkat a PTE ÁOK alagsori edzőtermében, ahol hetente 2 alkalommal várjuk a 16 év feletti tanulókat Felnőtt Önvédelmi Programunk keretében. A dojonk nem csak egyetemi hallgatók előtt áll nyitva, fogadjuk minden érdeklődő jelentkezését. A Mecsek Harcművészeti Iskola célja, hogy az Egyetemi Dojo-ban is a lehető legmagasabb színvonalon képviselje a harcművészet és az önvédelem oktatását. Hasonlóan központi dojonkhoz itt is a japán Ju Jitsu és az orosz Systema köré épül az edzések alapja, mindez keddenként kiegészül Aikido-s szemlélettel Segédoktatónk által.

Jelentkezz Ingyenes Próbaedzésünkre!

Csoportjainkba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ha felkeltettük érdeklődéssed jelentkezz első edzésedre! Ahhoz, hogy megkönnyítsük döntésed az első alkalommal díjmentesen meggyőződhetsz róla, hogy a mi szolgáltatásunk megfelel-e a számodra.

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőséges és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Szigeti út 12. PTE ÁOK alagsori edzőterem

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Kedd: 16:15 – 17:30 – Kovács Ferenc Segédoktatóval (Aikido)

Szombat: 18:30 – 20:00 – Bánkövi Máté Iskolavezetővel

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.