Előkészítő Harcművészeti Program (3 – 6)

Bevezetés az Önvédelem és a Harcművészetek világába a legkisebb korosztály számára játékos keretek között, barátságos légkörben.

Jelentkezem!

 

 

Mozgásfejlesztés és Önbizalomnövelés

A gyerekek mozgáskoordinációja a 3 – 6 éves korosztályban gyors fejlődésnek 3ndul. Ez a korszak a szellemi fejlődés és a személyiség kialakulásának is kiemelt időszaka.

A gyerekek a harcművészet edzéseken fontos fizikai, szellemi és etikai fejlődésen mennek keresztül. A hagyományokat tiszteletben tartva fokozatosan önfegyelemre neveljük őket. Megtanulnak csoportban egymást segítve együtt dolgozni. A játékos légkör és feladatok célja, hogy a gyermekkel megismertesse a mozgás örömeit. Az edzések hatására a gyerekek megtanulnak a kotrásaikkal együttműködni és pozitív emberi kapcsolatokat kialakítani.

 

Jelentkezz Ingyenes Próbaedzésünkre!

Csoportjainkba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ha felkeltettük érdeklődéssed jelentkezz első edzésedre! Ahhoz, hogy megkönnyítsük döntésed az első alkalommal díjmentesen meggyőződhetsz róla, hogy a mi szolgáltatásunk megfelel-e a számodra.

Jelentkezem!

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőséges és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Időbeosztás:

Kedd, Csütörtök: 16:30 – 17:00

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.

Pin It on Pinterest