Felnőtt Önvédelmi Program (18 – )

Védd meg magad minden helyzetben! Szerezz valódi használható tudást a Mecsek Harcművészeti Iskolában!

 Jelentkezem!

Közelharc – Késharc – Földharc

A Mecsek Harcművészeti Iskola Felnőtt Önvédelmi Programjában az önvédelem alapjait és haladó szintjeit sajátíthatod el. Módszerünk bázisanyaga a japán Ju Jitsu és az orosz Systema köré épül, kiegészülve Késharc, Katonai Közelharc és Tai Chi elemekkel. A hatékony tanulás érdekében edzéseink biomechanikai, anatómiai és pszichológiai ismereteket is magukba foglalnak. A valós, használható önvédelmi tudás érdekében nem pusztán a technikákat gyakoroljuk, szükséges mértékű erő és állóképesség fejlesztésre is szánunk időt, illetve rendszeres álló és földharc küzdelmekben biztonságos keretek közt mérheted fel felkészültségedet.

Jelentkezz Ingyenes Próbaedzésünkre!

Csoportjainkba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ha felkeltettük érdeklődéssed jelentkezz első edzésedre! Ahhoz, hogy megkönnyítsük döntésed az első alkalommal díjmentesen meggyőződhetsz róla, hogy a mi szolgáltatásunk megfelel-e a számodra.

Jelentkezem!

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőségeink és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Időbeosztás:

Kedd, Csütörtök: 19:00 – 20:30

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.

Pin It on Pinterest