Felnőtt Edzéseink

Felnőtt Csoport
(16 -)

A Ju Jitsu ma egy hatékony önvédelmi rendszer, amely az egész világon elterjedt. A támadó és közelharc technikákat elsősorban a fegyveres testületek képviselői gyakorolják, a modern Ju Jitsu több országban a rendvédelmi szervek kiképzésének szerves része. Első edzésünk díjmentesen kipróbálható.

Női Önvédelem (14 -)

Női Önvédelmi Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy azon érdeklődők is sikerrel csatlakozhassanak csoportjainkba, akiknek nincs korábbi harcművészeti ismeretük. Edzéseink hatására tanulóink képessé válnak felismerni, megelőzni és kezelni az őket ért támadásokat. Első edzésünk díjmentesen kipróbálható.

Személyi Edzés

 Ha nem szeretnél csoportos edzésekre járni nálunk lehetőséged van magánoktatás formájában is elsajátítani a harcművészetek és az önvédelem alapjait és haladó szintjeit. A személyi edzések megkezdése előtt egy rövid konzultációs során felmérjük az igényeid és a jelenlegi ismereteid, hogy a lehető leggördülékenyebben tudjuk megkezdeni a közös munkát. További tájékoztatásért fordulj hozzánk bizalommal.

For International Student

In the Adult Self-Defense Program of the Mecsek Martial Arts School, you can learn the basics and advanced levels of self-defense. The base of our method is built around the Japanese Ju Jitsu and the Russian Systema, supplemented with Knife Fight and Military Close Combat elements.

Elérhetőségeink
+36 70 355 4986

info@mecsekharcmuveszet.hu

Nyitvatartás
Gyerekeknek
Kedd, Csütörtök: 16:15 – 18:45

Felnőtteknek
Kedd, Csütörtök: 19:00 – 20:30

Női Önvédelem
Hétfő 17:15 – 18:15