Newaza/

Grappling – Földharc
(7 – 15)

A földharc (más néven newaza/grappling) egyfajta hibrid küzdősport, amely nem alkalmaz ütéseket. A stílust a hagyományos birkózás, a Jujitsu, a szambó és más, alávetéses fogásokat alkalmazó küzdősportokból alakították ki.

Önvédelem és Küzdősport 

A gyermekek már igen kicsi korban ösztönszerűen megkezdik az egymással való játékos birkózást. Newaza edzéseinken a Jujitsu speciális technikáit oktatjuk, melyek az összekapaszkodásos földrevitelekből, valamint a földön való küzdelemből, bírkózásból állnak. Földharc edzéseinken a gyerekek biztonságos körülmények közt ismerkednek meg a küzdősportokkal. Az arra fogékony gyerekeknek lehetőséget kínálunk a Magyar Grappling Szövetség országos versenyein.

 

Mi az a Newaza és mit tartalmaz?

Szükebb értelemben a Jujitsu földharc technikáinak gyüjteménye. Tágabb értelemben edzéseink tekintetében az összekapaszkodós, földön végződő küzdelmet jelenti. Így egy hatékony küzdelmi rendszer, mely kifejezetten a gyerekek számára jelent biztonságos, mégis hatékony küzdősport, illetve önvédelmi ismereteket.

w

Tedd fel a kérdésed chaten keresztül!

Ha vannak még kérdéseid, írd meg nekünk chat-en keresztül!

Töltsd ki jelentkezési űrlapunkat és próbáld ki edzésünket díjmentesen!

Mit ad nekünk a Ju Jitsu?

Mint minden sport, mozgás javítja a fizikai állapotot, erősebbé, gyorsabbá, hajlékonyabbá válik a gyakorlója, nő az állóképessége. A küzdő, konfliktusos helyzetek gyakorlásával levezeti az agressziót, növeli a magabiztosságot, erkölcsi tartást ad. Hatékony önvédelem, mely hozzájárulhat önmagunk, családunk és értékeink megvédéséhez. Megköveteli a pontos és kitartó munkát, ugyanakkor az eredménye jól mérhető. Sok tanítványnak ez a felkészülés az első példa a több évig tartó, tervezett és számon kért munkára, erőfeszítésre. A Ju Jitsu-t mindenki képes megtanulni, különösebb fizikai képességeket nem kíván, ami azonban feltétlenül szükséges, az az elhivatottság.

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Kezdőként megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete). Ha komolyabban edzzenél szükséged lesz egy judo gi-re, amit tőlünk is bérelhetsz jelképes összegért.

Hol vannak az edzések?

Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől. A telephelyen ingyenes parkolás lehetséges. Tömegközlekedéssel a 4, 4Y Megyeri úti vagy Jéhpálya megállójából közelíthető legkönyebben meg.

Mennyibe kerülnek az edzések?

7500 Ft/hó vagy 1200 Ft/alkalom

Mikor vannak az edzések?

Hétfő: 16:35 – 17:35

Szerda: 17:00 – 18:00

Tudás, tartás, korrektség. Hatékony edzések, remek technika, kitűnő társaság.

Király Andrea

Hatékony önvédelmi technikák, szituációs gyakorlatok és küzdelem minden edzésen. A hangulat mindig jó, csak ajánlani tudom.

Szép Sándor

Ajánlom mindenkinek, aki gyermekét önvédelemre szeretné tanítani! Máté nagyon jó edző, gyermekeim ragaszkodnak hozzá!

Bándoli Veronika

Elérhetőségeink

+36 70 355 4986

info@mecsekharcmuveszet.hu

Nyitvatartás

Gyerekeknek
Kedd, Csütörtök: 16:15 – 18:45

Felnőtteknek
Kedd, Csütörtök: 19:00 – 20:30

Női Önvédelem
Hétfő, Szerda:17:00 – 18:00