Magánoktatás

12 éves kor felett

 

Védd meg magad minden helyzetben! Szerezz valódi használható tudást a Mecsek Harcművészeti Iskolában!

 Jelentkezem!

Közelharc – Késharc – Földharc

Lehetőséged van magánórákra is járni. Ha nincs időd csoportos edzésre járni, felgyorsítanád a fejlődésedet vagy egyedi céljaid vannak külön foglalkozásaink megoldást nyújtanak neked. Személyi edzésünkön az instruktor kizárólag veled dolgozik a 90 perces foglalkozás időtartama alatt. Ebből kifolyólag a fejlődésed gyorsabb lesz, az összes felmerülő kérdésed megválaszolásra kerül, egyedi progressziós lépések beiktatására van lehetőségünk. Amennyiben csoportos edzéseidet szeretnéd kiegészíteni magánoktatással arra is lehetőséged van. Személyi edzéseinken önvédelmi képzésünkön túl lehetőséged van Kard és Botvívás oktatásra is. Érdeklődj az elérhetőségeinken.

Jelentkezz Magánedzéseinkre!

Ha nincs időd csoportos órákra járni vagy egyedi igényeid vannak, próbáld ki magánedzéseinket! Magánóráinkon minden figyelem rád összpontosul és célunk, hogy a lehető leghatékonyabban tudj fejlődni és elérni a céljaidat! A magánórákon való részvételre 12 éves kor betöltése után van lehetőség. A részvételhez időpont egyeztetés szükséges. Magánedzéseink 12 – 17 éves korig egységesen 60 percesek. 18 éves kor felett választható 60 és 90 perces foglalkozás is.

Jelentkezem!

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőséges és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Időbeosztás:

Időpont egyeztetés szükséges

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.

Pin It on Pinterest