Női Önvédelmi Program (14 – )

Élj Biztonságban, védd meg magad minden helyzetben! Szerezz valódi használható tudást a Mecsek Harcművészeti Iskolában!

Jelentkezem!

 

Hatékony Önvédelem, kifejezetten nők számára!

A kifejezetten nők részére alkotott női önvédelmi programunk célja, hogy az érdeklődők elsajátíthassák a női önvédelem alapjait és haladó szintjeit. Képzésünkön tudatosan felkészülhetsz napjaink önvédelmi kihívásaira. Célunk, hogy tanulóink, mind mentálisan, mind fizikálisan felkészültek legyenek.
Hatékony személyre szabott képzésünk alapjait a japán Ju Jitsu és az orosz Systema technikái és mentalitása adja. Ezek tudásanyagát a késharc, a különböző katonai közelharc rendszerek ismereteivel egészítjük ki. Képzésünk kitér az önvédelem biomechanikai, anatómiai és pszichológiai rétegeire is.

Jelentkezz Ingyenes Próbaedzésünkre!

Csoportjainkba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ha felkeltettük érdeklődéssed jelentkezz első edzésedre! Ahhoz, hogy megkönnyítsük döntésed az első alkalommal díjmentesen meggyőződhetsz róla, hogy a mi szolgáltatásunk megfelel-e a számodra.

Jelentkezem!

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőségeink és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Időbeosztás:

Péntek 17:00 – 18:00

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.

Pin It on Pinterest