Női Önvédelem – Gyakorlati szeminárium 2023. március 15.

Bánkövi Máté

2023. febr 18.

A nők biztonsága ma már egyre fontosabb téma, amelyet sokan az élet minden területén tapasztalhatnak. A nők gyakran veszélyeztetettebb helyzetekben vannak, és sajnos nem ritkán az áldozatok közé tartoznak. Ezért nagyon fontos, hogy a nők felkészültek legyenek és tudják, hogyan kell reagálni, ha támadás éri őket.

Ezért szervezzük meg női önvédelmi szemináriumunkat, amelynek célja, hogy megismertessük a résztvevőkkel a legfontosabb önvédelmi technikákat és eszközöket, valamint hogy magabiztosabbak és felkészültebbek legyenek bármilyen helyzetben. A szemináriumunk interaktív és gyakorlati jellegű, így a résztvevők a való életben is használható technikákat sajátíthatnak el és gyakorolhatják azokat. Bármelyik női korosztályból érdeklődőket szívesen várunk, akik szeretnének jobban felkészülni a veszélyes helyzetekre, és magabiztosabbak lenni az életben.

Szemináriumunk időpontja: Március 15. 09:00 – 13:00

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1

Miért érdemes női önvédelem szemináriumunkra jelentkezni?

1. Sajnos a nők gyakrabban célpontjai a bűncselekményeknek, például az erőszaknak, a zaklatásnak.
2. Az önvédelem képessé tesz, hogy hatékonyan reagálj a veszélyes helyzetekre, és megvédd magad és másokat.
3. Az önvédelem tanulása növeli az önbizalmat és a hatékonyságot, és segít abban, hogy az emberek ne érezzék magukat olyan sebezhetőnek.

Szemináriumunk tematikája:
1. Bevezetés: A női önvédelem fontossága és célja
2. Veszélyfelismerés: Hogyan ismerjük fel a veszélyes helyzeteket, és hogyan kerüljük el azokat?
3. Kommunikáció: Hogyan kommunikáljunk hatékonyan és magabiztosan, ha olyan helyzetben találjuk magunkat, ahol aggódunk a biztonságunk miatt?
4. Technikák az önvédelemhez: Praktikus alaptechnikák gyakorlása, ha támadás érne. Ide tartozhatnak például az ütés- és rúgás technikák, a fogások bontása és a menekülés.
5. Önvédelmi eszközök: Bemutatás és gyakorlás azoknak az eszközöknek az használatáról, amelyek hasznosak lehetnek az önvédelem során, például az önvédelmi spray-k, az önvédelmi botok.
6. Kérdések és válaszok: lehetőség, hogy feltegyétek a kérdéseiteket, megoszthassátok tapasztalataitokat és tanácsokat kérjetek.
7. Összefoglalás: Végső tanácsok és tippek az önvédelemhez.

Maximális létszám: 20 fő

Szemináriumunk díja*:
Március 09.-éig átutalással fizetve: 12.000 Ft
Március 11. -éig tutalással fizetve: 13.500 Ft
Helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával fizetve: 15.000 Ft

*Ha mégsem tudsz eljönni szemináriumunkra, megvásárolt jegyed szabadon átruházhatod vagy beválthatod április folyamán 4 felnőtt jujitsu edzésünkön való részvételre.

Ha szertnél részt venni szemináriumunkon kérlek töltsd ki lentebb a jelentkezési lapunkat. Megadott e-mail címedre elküldjük tájékoztatónkat a helyszín pontos megjelölésével, valamint a kedvezményes előzetes fizetési adatokat. A létszám előzetes betelése esetén nincs mód a helyszínen regisztrálni. Friss információkért kövesd az eseményünk facebook-on is!

bankovi_mate_instruktor

Írta: Bánkövi Máté

Máté a Mecsek Harcművészeti Iskola vezető instruktora. Célja egy olyan dojo létrehozása, amely visszatér a harcművészetek gyökereihez és a tudást helyezi előtérbe szemben a ranglétrán való minél gyorsabb végigfutással. A harcművészetek oktatásán túl folyamatosan fejleszti a tudását több különböző instruktor keze alatt. Így garantálva, hogy edzései színvonala töretlenül fejlődik a jövőben is. Eddig elért fokozatai: Seibukan Jujutsu 5. dan, Enshin Itto Ryu Battojutsu 3. dan, Bujinkan Budo Taijutsu 2. dan

Hasonló tartalmak:

0 hozzászólás