Ifjúsági Önvédelmi Program (12 – 17)

Hatékony Önvédelem Oktatás az Ifjúsági korosztály számára. Készülj fel minden kihívásra!

Jelentkezem!

Önvédelem az Iskolás Korosztály Részére

A mozgáskoordináció, az önfegyelem, a koncentráció fejlesztése mellett a 12 – 17 éves korosztályban már elkezdhetjük az alapvető önvédelmi gyakorlatok, helyzetek feldolgozását és megoldását. Speciális harcművészeti – küzdelmi gyakorlataink, játékaink gyorsan fejlesztik az erre igen fogékony korosztály önvédelmi képességeit.

Az önvédelmen kívül fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megállják a helyüket az élet más területein is. Segítséget nyújtunk tanulóink számára, hogy megtanuljanak célokat kitűzni maguk elé és megvalósítani azokat. A csoportban való munka fejleszti a gyerekek szociális képességeit, megtanulnak együttműködni más gyerekekkel, hogy közösen érjenek el egyre jobb eredményeket.

Jelentkezz Ingyenes Próbaedzésünkre!

Csoportjainkba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ha felkeltettük érdeklődéssed jelentkezz első edzésedre! Ahhoz, hogy megkönnyítsük döntésed az első alkalommal díjmentesen meggyőződhetsz róla, hogy a mi szolgáltatásunk megfelel-e a számodra.

Jelentkezem!

Mi az első lépés a kezdéshez?

Kezdésként gyertek el hozzánk és próbáljátok ki egy edzésünket kötöttségek nélkül. Kérjük első lépésként jelentkezettek telefonon, e-mail-en vagy a jelentkezési űrlapok segítségével. Ha nem lenne időd előre jelezni részvételi szándékod, az edzések időpontja előtt 10 – 15 perccel keresd Bánkövi Máté Instruktort.

Milyen ruházatra lesz szükségem?

Megfelel bármilyen hosszú szabadidő nadrág (cipzár és csat nélkül), felülre pedig egy egyszínű póló. (Ezek színe lehetőleg legyen fekete).

Ki vehet részt edzéseinken?

Az edzések bárki számára megtekinthetők és kipróbálhatók. A helyszínen egy jelentkezési lap kitöltése kötelező. Edzéseink regisztrációs díj nélkül látogathatók.

Nem túl késő elkezdeni?

A gyakorlást sosem késő elkezdeni, tanulóink közt 50 év feletti kezdők is vannak.

Hol tudok jelentkezni?

Az oldalon lévő jelentkezési lapok egyikének kitöltésével vagy telefonon Bánkövi Máté – Instruktort keresve.

Elérhetőséges és Időbeosztás

Helyszín: Pécs, Megyeri út 26/1 – Megközelítés a Bolygó utca felől

Telefon: 06 70 355 4986

Email: info@mecsekharcmuveszet.hu

Időbeosztás:

Kedd, Csütörtök: 17:45 – 18:45

Készen állsz az új kihívásokra?

Felkeltettük érdeklődéseteket edzéseink iránt? Tudj meg többet a lehetőségedről, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy foglalj időpontot.

Pin It on Pinterest